I det fynske folks tjeneste

Erik Damgaard løsladt i rufferisag

Erhvervsmanden Erik Damgaard blev fredag eftermiddag løsladt efter grundlovsforhør i Odense om rufferisag.

Erhvervsmanden Erik Damgaard blev fredag eftermiddag løsladt efter grundlovsforhør i Odense om rufferisag.

Erhvervsmanden Erik Damgaard vidste, at hans hustru, Anni Fønsby, var involveret i bordeldrift. Det erkendte han i dag på trappen foran Retten i Odense, efter at dommeren havde løsladt ham i den rufferisag, hvor hustruen og to andre er varetægtsfængslet.

Han vidste, at hustruen var indblandet "i periferien", og han har også selv udført praktiske opgaver på en eller flere adresser i stil med at skrue løse skruer fast og sætte et skab op. Men han afviser, at han har skudt penge i foretagendet, og at han i øvrigt har bistået med bl. a. kontakter til advokater.

Erik Damgaard vil ikke sige, om han vil fortsætte ægteskabet med Anni Fønsby.

Forinden hans egen fremstilling i retten blev Anni Fønsby fængslet i tre uger. Hun er sigtet for rufferi i forbindelse med et bordel på Sankt Kjelds Plads på Østerbro i København med en skønnet omsætning på 3,7 millioner kroner. Desuden er hun sammen med en 37-årig kvinde, der blev fængslet tidligere på dagen, sigtet for medvirken til rufferi i forbindelse med bordeller i en række andre byer.

Også en 37-årig mand er varetægtsfængslet i sagen, hvor politiet bl. a. har benyttet sig af telefonaflytning for at samle beviser.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.