Erik Skov anmeldes i ny sag om svindel

Sagen mod Erik Skov Pedersen vokser. Endnu en anmeldelse om bedrageri fra fynsk firma er på vej til politiet.

Bedragerisagen mod Erik Skov Pedersen ser ud til at blive større.

En ny politianmeldelse, der omhandler et nybyggeri til en kvart milliard kroner, kan lægges oveni sigtelsen på dokumentfalsk og bedrageri for 6,1 million kroner, skriver B.T.

Det er det fynske ejendomsfirma KJ Ejendomsinvest, der i en ny sag har politianmeldt Erik Skov Pedersen for falske underskrifter fabrikeret den 8. februar.

Sagen drejer som om et nybyggeri til 250 millioner kroner ved Københavns Havn, hvor Erik Skov Pedersen har afleveret en købskontrakt med falske underskrifter for at få udbetalt en provision.

- Jeg kan kun bekræfte, at vi har indgivet en politianmeldelse for bedrageri mod Erik Skov Pedersen. Derudover vil vi henvise til Nordsjællands Politi, siger Borris Tangaa Nielsen på vegne af KJ Ejendomsinvest til B.T. søndag.

Erik Skov Pedersen, der lever sammen med den konservative folketingspolitiker Henriette Kjær, blev i fredags varetægtsfængslet i 14 dage i Retten i Lyngby. Forinden havde han tilstået bedragerier for 2,4 millioner kroner.

Det omfattende bedrageri er sket ved, at Erik Skov Pedersen ved hjælp af dokumentfalsk har formået at overbevise flere investeringsfirmaer, blandt andre selskabet KJ Ejendomsinvest, om køb af en række ejendomme.

Han skal have indgået en rammeaftale om at videreformidle salg af 92 ungdomsboliger i Roskilde, 23 rækkehuse i Glostrup og et privathospital i Brøndby. Til det formål skulle han forlods have fået udbetalt 6,1 millioner kroner.

Erik Skov Pedersen har kæret sin varetægtsfængsling til landsretten.

Oversigt

    Oversigt