Erik Skov brugte falske domæner

Den bedragerisigtede Erik Skov Pedersen oprettede domæner til sine falske mailkorrespondancer.

Erik Skov Pedersen, som har erkendt bedrageri for 2,4 millioner kroner, brugte falske mailadresser til formålet, og udgav sig for at være andre i et forsøg på at sløre sine spor.

Måden, han gjorde det på, var ved at oprette internetdomæner, der lagde sig tæt på af navnet på de firmaer, han udgav sig for at være en del af. Dermed kunne han trække mailadresser ud, som lignede rigtige mailadresser.

Det bekræfter Erik Skov Pedersens forsvarsadvokat, Mia Wagner.

Han oprettede domænet pka.as, som umiskendeligt ligner den rigtige firmaadresse pka.dk, og kunne derefter skrive mails i det falske navn.

Erik Skov Pedersen fastholder, at han kun har bedraget for 2,4 millioner, og at resten af pengene, som han skylder, er penge, han har lånt.

For ifølge den sigtede Skov Pedersen havde han lov til at låne penge fra selskabet KJ Ejendomsinvest, hvis det trak ud med at gennemføre nogle af de salg, som skulle give ham løn for udført arbejde.

Skov Pedersens hustru, det konservative folketingsmedlem Henriette Kjær, er også blevet afhørt. Hun sagde til politiet, at hun var frustreret over, at KJ Invest ikke ville udbetale hendes mand honorarer for hans arbejde, og at hun var bekendt med lånet.

Under retsmødet luftede Erik Skov Pedersen sin egen frustration over at være varetægtsfængslet.

- Jeg har lagt kortene på bordet, jeg ved jeg har gjort noget kriminelt, og at jeg må tage min straf. Men det er meget svært at være varetægtsfængslet, fordi der er meget, jeg skal have styr på.

Dommeren ville løslade Skov Pedersen fredag, men han må vente lidt endnu med at være på fri fod, indtil landsretten har afgjort kæremålet i næste uge.

Retssagen mod Erik Skov Pedersen begynder den 26. april.

Oversigt

    Oversigt