Eriksen bliver en del af Tottenhams revolution

Tottenham har købt stort ind, og Christian Eriksen ser frem til at være en del af klubbens udvikling.

Christian Eriksens skifte til Tottenham var efterhånden ingen overraskelse, da det blev annonceret fredag aften.

Tottenham Hotspurs menes at have betalt Ajax i omegnen af 100 millioner kroner for danskeren, og har med det beløb brugt rundt regnet 900 millioner kroner på indkøb denne sommer.

Et beløb, klubben måske får ind igen, hvis den - som ventet - sælger Gareth Bale til Real Madrid, inden transfervinduet lukker på mandag.

Tidligere fredag skrev Tottenham også kontrakt med rumæneren Vlad Chiriches fra Steaua Bukarest og Eric Lamela fra Roma.

Forinden havde klubben i denne sommers transfervindue suppleret sig med Paulinho, Nacer Chadli, Roberto Soldado og Etienne Capoue. Syv nye spillere - et faktum, som midterforsvareren Jan Vertonghen mener sender klubben et niveau op.

- Andre klubber kigger på os. Der er stor interesse for os nu. Jeg tror, at vi har sendt en besked til alle. Også til klubberne i topfire, at vi vil være med, og de er nødt til at holde øje med os, siger belgieren, som Christian Eriksen kender fra deres fælles tid i Ajax.

Vertonghen kom til Tottenham fra Ajax sidste år.

Christian Eriksen lagde fredag i sin første kommentar til skiftet ikke skjul på, at det netop er Tottenhams udvikling og ambitioner, der ligger til grund for hans valg.

- Alle har kunnet følge Tottenhams udvikling, og det er noget, jeg gerne vil være en del af, sagde han ifølge Skysports i en meddelelse fra London-klubben.

Tottenham møder Arsenal søndag. Skysports mener at vide, at klubben vil holde Real Madrid hen i forhold til salget af Gareth Bale, indtil i hvert fald den kamp er overstået.

Oversigt

    Oversigt