Eriksen efter overtidssejr: Titeldrømme hang i tynd tråd

Christian Eriksen og resten af Tottenham-holdet var onsdag aften sekunder fra at stemple ud af kampen om titlen i Premier League.

Tottenham er stadig syv point efter Chelsea i toppen af Premier League. Men håber lever efter sejr i Swansea.

Det indrømmer den danske midtbanedynamo, der selv var med til at vende et truende nederlag til en sejr i de døende minutter af udekampen mod Swansea.

Da førerholdet Chelsea samtidig vandt deres svære hjemmekamp mod Manchester City, er Tottenham stadig syv point efter bysbørnene fra London.

Derfor var de tre point på Liberty Stadium livsvigtige for Tottenhams titeldrømme, mener Eriksen.

- Ja, selvfølgelig, svarer danskeren på spørgsmålet om, hvorvidt et nederlag ville have kvalt håbet om Premier League-trofæet.

- Det ville have været meget anderledes. Med ti point (efter Chelsea, red.) og otte kampe tilbage ville det have været meget svært, tilføjer danskeren over for Sky Sports.

Christian Eriksen slog selv sejren fast med scoringen til 3-1 i dommerens tillægstid.

Tottenham var ellers bagud 0-1, da tiden var ved at rinde ud på Liberty Stadium.

Men to minutter før tid scorede Dele Alli på en ripost efter et forsøg fra Christian Eriksen.

Og sydkoreanske Heung-min Son gjorde det i overtiden til 2-1, inden Christian Eriksen cementerede sejren i det 94. minut.

Christian Eriksen mener, at sejrsviljen i truppen er nøglen, hvis Tottenham skal slutte øverst i Premier League.

- Vi er høje på troen. Vi gjorde det meget svært for os selv, men heldigvis vendte vi kampen i de sidste ni minutter, siger Christian Eriksen til Sky Sports.