Eriksen er Årets Sportsnavn

Den 19-årige fodboldekvilibrist Christian Eriksen har haft en forrygende sæson. På landsholdet, på klubholdet Ajax Amsterdam - og nu med hæder på Fyn.

Christian Eriksen har allerede fået anerkendelse for sine evner på en fodboldbane.

Han har vundet titlen som årets spiller, han har vundet det hollandske mesterskab med Ajax, og han var med til at spille Danmark med til EM.

Og succes avler succes, og derfor er det måske ikke så overraskende, at netop Eriksen også blev vinder af Årets Sportsnavn på Fyn.

I motiveringen af Eriksen hedder det blandt andet:

- Christian har forbløffende hurtigt taget springet fra at være en lovende knægt i Middelfart, stort talent i OB og til at blive international renommeret stjerne, hvor andre talenter ofte bukker under for presset.

- Er blevet hollandsk mester i 2011 med Ajax Amsterdam.

- Var en vigtig spiller på det danske landshold, der kvalificerede sig til EM-slutunden i til sommer i Polen og Ukraine.

- Er en teknisk fremragende spiller, der ofte læser spillet et skridt før alle andre.

Takker på video

Christian Eriksen kunne ikke være til stede selv ved shovet, fordi han er i Brasilien og forberede den kommende sæson med Ajax.

Men til showet sagde Christian Eriksen på videoskærmen og titlen som Årets Sportsnavn:

- Jeg er beæret over allerede at få den her pris. Jeg er meget overrasket over, at jeg allerede skulle have den nu. Jeg har set, hvor mange andre navne, der har fået den, og det er rigtig store navne, og jeg er glad for at komme med i den klan. Så rigtig mange tak til dem, der har valgt mig.

Oversigt

    Oversigt