Eriksen er snart for stor til Holland

Den tidligere Ajax Amsterdam-træner Martin Jol mener, at Christian Eriksen er det største talent i Europa.

Christian Eriksen bliver rost til skyerne af den tidligere træner i Ajax Amsterdam Martin Jol, der sidste år gav den 19-årige dansker debut i den hollandske storklub.

Jol tror, at Eriksen har potentiale til at blive den bedste 10'er i Europa.

- Om 18 måneder er han for stor til Holland. Han er sandsynligvis allerede den spiller i Holland, der er mest værd, siger Jol til den britiske avis The Sunday Times.

- Han er et af de største talenter nogensinde i Ajax på positionen som nummer 10 på niveau med Jari Litmanen, Wesley Sneijder og Rafael van der Vaart.

- Han kan blive den bedste 10'er i Europa. Venstre ben, højre ben, driblinger, skud - han har hele pakken, fastslår den tidligere Ajax-træner.

Martin Jol ville straks investere i den unge dansker, hvis han bestemte i en af Europas storklubber.

- Hvis jeg havde penge som Manchester City, så ville jeg købe ham nu og lade ham blive i Ajax. Så har man det største talent i Europa, og han er din om et par år, siger Jol.

Christian Eriksen, der mandag fylder 19 år, har i den seneste uge været et af de mest omtalte talenter i Europa, efter at han trods et dansk 1-2-nederlag overstrålede alle andre i landskampen mellem Danmark og England.

Oversigt

    Oversigt