I det fynske folks tjeneste

Eriksen er snart for stor til Holland

Den tidligere Ajax Amsterdam-træner Martin Jol mener, at Christian Eriksen er det største talent i Europa.

Christian Eriksen bliver rost til skyerne af den tidligere træner i Ajax Amsterdam Martin Jol, der sidste år gav den 19-årige dansker debut i den hollandske storklub.

Jol tror, at Eriksen har potentiale til at blive den bedste 10'er i Europa.

- Om 18 måneder er han for stor til Holland. Han er sandsynligvis allerede den spiller i Holland, der er mest værd, siger Jol til den britiske avis The Sunday Times.

- Han er et af de største talenter nogensinde i Ajax på positionen som nummer 10 på niveau med Jari Litmanen, Wesley Sneijder og Rafael van der Vaart.

- Han kan blive den bedste 10'er i Europa. Venstre ben, højre ben, driblinger, skud - han har hele pakken, fastslår den tidligere Ajax-træner.

Martin Jol ville straks investere i den unge dansker, hvis han bestemte i en af Europas storklubber.

- Hvis jeg havde penge som Manchester City, så ville jeg købe ham nu og lade ham blive i Ajax. Så har man det største talent i Europa, og han er din om et par år, siger Jol.

Christian Eriksen, der mandag fylder 19 år, har i den seneste uge været et af de mest omtalte talenter i Europa, efter at han trods et dansk 1-2-nederlag overstrålede alle andre i landskampen mellem Danmark og England.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.