Eriksen gjorde det igen: Jeg hagler frisparkene ind

Ajax Amsterdam-danskeren har ramt en imponerende stime af frisparksmål. Det var dog ikke nok til sejr i Polen.

Christian Eriksen scorede onsdag aften sit sjette frisparksmål inden for de seneste to måneder, da Danmark tabte testkampen i Gdansk mod Polen med 2-3.

Den 21-årige Ajax Amsterdam-dansker drejede bolden i mål fra 28 meter til 1-1 efter små 20 minutter spil. Han håber, at hans farlighed på frispark også er et våben, som landsholdet kan drage nytte af i fremtiden.

- Nu må vi se. Indtil videre er det gået meget godt, siger Eriksen, der rider på en bølge af selvtillid, når han skal sparke frispark.

- I øjeblikket har jeg utrolig meget overskud. Det kan vi takke landsholdet for. Det startede i Georgien-kampen. Siden da er de næsten haglet ind og lad os håbe, at det fortsætter, siger Eriksen.

Midtbanespilleren føler, at danskerne har rejst sig en anelse ovenpå det skuffende 0-4-nederlag til Armenien i VM-kvalifikationen for to måneder siden.

- Jeg synes, at vi ser lidt bedre ud, end vi gjorde mod Armenien. Vi har revancheret os lidt og vist, at vi godt kan spille fodbold, så lad os håbe, at Armenien-kampen kun var en offday, siger han.

Danmarks chancer for at spille sig til næste års VM i Brasilien er stærkt begrænsede efter nederlaget til Armenien.

Oversigt

    Oversigt