Eriksen inden London-derby: Begge hold er i god form

Christian Eriksen forudser et spændende London-derby mellem Tottenham og Arsenal i god form.

Ud over stor lokalprestige i Nordlondon er der vigtige point i jagten på Champions League-pladser på spil, når Tottenham lørdag tager imod Arsenal i Premier League.

De to lokalrivaler ligger henholdsvis nummer seks og fem i den bedste engelske række og har ambitioner om at avancere til top-fire, der er kravet for at spille Champions League i den kommende sæson.

Tottenham møder til opgøret med to ligasejre i træk og et avancement til Liga Cup-finalen, mens Arsenal har imponeret med tre ligasejre på stribe, hvor den samlede målscore lyder 10-0.

Derfor spår Tottenhams danske islæt Christian Eriksen en interessant kamp.

- Begge hold er i god form og har lavet nogle gode resultater på det seneste, så det kan blive en virkelig god kamp. Vi skal præstere på 100 procent, hvis vi skal slå dem, siger Christian Eriksen til Tottenhams hjemmeside.

Han kom til klubben i sommeren 2013 og har endnu ikke prøvet at vinde over Arsenal.

- Der er pres på i disse kampe, men alle i fodbold ved, at det er sådanne kampe, man gerne vil involveres i. Jeg har kun været her i halvandet år, men det tager ikke lang tid at forstå, at der er en speciel følelse omkring kampene mod Arsenal, siger Eriksen.

Lørdagens kamp på White Hart Lane bliver fløjtet i gang af dommer Martin Atkinson klokken 13.45.

Oversigt

    Oversigt