Eriksen med to oplæg

Christian Eriksen medvirkede stærkt til Tottenhams sejr på 3 - 1 over Fulham med to assists.

Det var lige før, at Christian Eriksen burde være noteret for to mål i stedet for to oplæg i Tottenhams 3-1-sejr hjemme over Fulham i Premier League.

For den danske landsholdsspiller sendte to millimeterpræcise indlæg ind over på frispark, som blot skulle berøres for at gå den sidste halve meter ind over målstregen.

Eriksen lagde først op til Paulinho, som scorede til 1-0 efter 35 minutters spil. Brasilianeren satte blot foden på, da han var helt umarkeret foran mål.

Fulham, der havde William Kvist med i hele kampen, fik dog tændt et håb to minutter senere, da Steve Sidwell fik udlignet til 1-1 med et frækt chip over Tottenham-keeper Hugo Lloris.

Midtbanespilleren Sidwell er topscorer for Fulham med syv mål i denne sæson, og det vidner om et af problemerne for Fulham, som ikke har fundet en målsluger i denne sæson.

Tre minutter inde i anden halvleg bragte den unge angriber Harry Kane Tottenham foran med 2-1 på et oplæg af Aaron Lennon.

Efter en times spil viste Eriksen igen flot sparketeknik, da han sendte bolden ind over muren, så den dykkede ned lige foran Younes Kaboul, der fik bugseret den ind over stregen med knæet til 3-1.

Eriksen nåede også at begå et dumt straffespark et kvarter før tid, da han fik sat armen på en bold inde i eget felt, men Sidwell brændte fra 11-meter-pletten, da Lloris snuppede det svage forsøg. Fem minutter før tid blev Eriksen skiftet ud.

Tottenham kan med sejren stadig kæmpe med om at nå op i top-fire i ligaen, som lige nu indtages af Arsenal med 67 point efter 34 kampe. Tottenham har på sjettepladsen 63 point med en kamp mere.

Med nederlaget er Fulham fortsat placeret under nedrykningsstregen med 30 point efter 35 kampe.

Fulham mangler at spille tre kampe, og der er to point op til Norwich over stregen. Norwich tager søndag imod førerholdet Liverpool.