Eriksen scorer for Tottenham i vild comeback-sejr

Tottenham var bagud 0-1 mod Swansea, men tre scoringer i slutfasen sikrede gæsterne sejren.

Tottenham leverede onsdag et stort comeback på udebane mod Swansea i Premier League.

Christian Eriksen var med til at føre kniven, da danskeren scorede det sidste mål i 3-1-sejren.

Fire minutter inde i overtiden modtog den danske landsholdsspiller bolden på kanten af straffesparksfeltet, da Tottenham slog kontra.

Selv om Eriksen havde en Swansea-forsvarer foran sig, så trak han elegant forbi og sparkede sikkert bolden i mål.

Det var Eriksens syvende scoring i denne sæson i Premier League.

Intet pegede i retning af en Tottenham-sejr, da tiden var ved at rinde ud på Liberty Stadium. På det tidspunkt var Swansea i gang med at forsvare en 1-0-føring hjem.

To minutter før slutfløjt lykkedes det Dele Alli at opsnappe en ripost inde foran mål efter et Christian Eriksen-forsøg. Alli kunne bagefter nemt prikke bolden over stregen til 1-1.

I overtiden blev sydkoreanske Heung-Min Son spillet fri, og så kunne han vippe Tottenham på 2-1 og skabe ekstase hos gæsterne.

Med sejren bevarer Tottenham et lille håb om at true førerholdet Chelsea i kampen om det engelske mesterskab.

Afstanden til topholdet er syv point med otte spillerunder tilbage af sæsonen.