Eriksen: Vi skulle have udnyttet det store overtag

Christian Eriksen synes, at ændringen til en 4-4-2-opstilling virkede godt i den uafgjorte kamp mod Ungarn.

Christian Eriksen scorede en enkelt gang og ramte stolpen, da landsholdet torsdag aften spillede 2-2 i en venskabskamp mod Ungarn.

Tottenham-spilleren vurderer, at Danmark især var bedst efter systemændringen i pausen til 4-4-2, der betød, at danskerne havde to i stedet for en enkelt angriber.

- Det lykkes fint med 4-4-2 mod Ungarn.

- De ville jo ikke rigtig noget. Når de var lidt under pres, så løb de den anden vej. Det prøvede vi at udnytte, og vi skulle nok have udnyttet det bedre, siger Eriksen om de mange misbrugte chancer.

- Vi havde både stolperne og overliggeren imod os.

- I den modsatte ende havde vi godt styr på dem i begge halvlege, mener målscoreren til 1-1.

Ungarn kom foran efter 25 minutter, da den danske debutant Jakob Ahlmann Nielsen fik ophævet en offside. Det medførte en ungarsk friløber, som blev udnyttet.

I anden halvleg kom værterne på 2-1, da AaB-spilleren ikke fik markeret sin direkte modspiller, som kunne sende en tværpasning i mål. Kort efter scorede Lasse Schöne til slutresultatet.

Opgøret mod Ungarn var den første af to venskabskampe. På onsdag kommer Sverige på besøg i Parken.