Erkender dobbeltdrab på børn

Den 44-årige, der søndag blev anholdt for at have skudt sine to børn, har erkendt drabet på sin fem-årige datter og ni-årige søn. Han er indtil videre varetægtsfængslet frem til 14. april.

-

Den 44-årige, der søndag blev anholdt for at have skudt sine to børn, har erkendt drabet på sin fem-årige datter og ni-årige søn.

Tilstod i grundlovsforhør
Den 44-årige iraker tilstod børnedrabene under grundlovsforhør i retten i Odense mandag formiddag. Tragedien fandt sted på Fjordholmen i Seden, hvor manden skød sine børn med en pistol.

\"Jeg har gjort noget grimt\"
Efterfølgende ringede manden til konen, der var i København og med den fortalte hende: \"...jeg har gjort noget grimt\".
Der efter ankom flere familiemedlemmer til adressen på Fjordholmen, hvilket skabte en del tumult, da manden stod med pistolen uden for huset.

Truede også de dræbte børns moster
Foran huset truede manden børnenes moster og muligvis flere mennesker med pistolen og der for blev han også sigtet for drabsforsøg.

Varetægtsfængsel og mentalundersøgelse
Drabsforsøgene nægtede manden dog. Dommeren besluttede at varetægtsfængsle manden frem til den 14. april og der venter også en mentalundersøgelse.

Motiv endnu uvist
Hvad der helt præcist fik manden til at skyde sine to egne børn er endnu uvist. Manden nægtede at udtale sig om sit motiv, mens der fortsat var journalister i retslokalet.

Oversigt

    Oversigt