I det fynske folks tjeneste

Esben Hansen får løbepas

Esben Hansen er tilsyneladende færdig i FC Kaiserslautern

2. Bundesliga-klubben Kaiserslautern har givet den tidligere OB-spiller Esben Hansen lov til at skifte klub i vinterpausen.

Esben Hansen har efter alt at dømme spillet sin sidste kamp for 2. Bundesliga-klubben 1. FC Kaiserslautern. Efter weekendens 2-3 nederlag til Carl Zeiss Jena har træner Kjetil Rekdal i hvert fald pillet Hansen og to andre spillere helt ud af truppen til den sidste kamp i efterårssæsonen mod FC Köln.

Samtidig har klubben ifølge det tyske nyhedsbureau dpa givet Hansen et tilbud om at opløse den kontrakt, der blev indgået så sent som i sommer, da midtbanespilleren skiftede fra OB til tysk fodbold. Et tilbud, som 26-årige Hansen skulle være klar til at tage imod.

Hansen har ikke været med i Kaiserslauterns startopstilling siden slutningen af oktober og var heller ikke på banen i weekenden. Han er kun noteret for otte ligakampe i efteråret.

Kaiserslautern ligger nummer 16 i den næstbedste tyske fodboldrække og står til at rykke ud, hvis ikke holdet får vendt bøtten i foråret.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.