I det fynske folks tjeneste

Esben Hansen til Kaiserslautern

Esben Hansen er fortid i OB.

En af OBs vigtigste spillere, midtbanedynamoen Esben Hansen, skiftede sent fredag aften til den tyske klub Kaiserslautern. Angriberen Srdjan Radonjic er samtidig lejet ud til Viborg.

Det oplyser OB på sin hjemmeside.

Samtidig er angriberen Srdjan Radonjic lejet ud til Viborg for resten af sæsonen, og midtbanespilleren Allan Nielsen, der ikke har kunnet bide sig fast hos OB, skifter til Lyngby.

26-årige Esben Hansen har skrevet under på en tre-årig aftale med sin nye tyske arbejdsgiver.
-  Jeg er rigtig glad for, at skiftet faldt på plads i sidste sekund, og at jeg nu kommer til at spille for en af de mest traditionsrige tyske klubber, siger Esben Hansen til sin nye klubs hjemmeside.

Esben Hansen havde længe ønsket sig nye udfordringer, og skiftet faldt lige nøjagtigt på plads, inden transfervinduet lukkede.
- Esben Hansen har tidligere på året udtrykt ønske om at søge nye udfordringer, og selvom vi gerne havde beholdt Esben, har vi valgt at sælge ham i en fornuftig handel, siger OBs direktør Kim Brink. 

Radonjic har haft svært ved at få spilletid i OB.
- Da Srdjan Radonjic ønsker at spille fast på højeste niveau, har vi valgt at udleje ham til Viborg. Det er ligeledes en god løsning, og vi ser frem til at få Srdjan tilbage efter sæsonen, siger Brink.  

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.