Ester Larsen stopper

Formanden for Fyns Amts Sygehusudvalg Ester Larsen(V) genopstiller ikke til efterårets amtsrådsvalg. Fremover vil Ester Larsen koncentrere sig om folketingsarbejdet. Se interview med Ester Larsen

Hun vil koncentrere sig om Folketinget

Formanden for Fyns Amts Sygehusudvalg Ester Larsen(V) genopstiller ikke til efterårets amtsrådsvalg. Fremover vil Ester Larsen koncentrere sig om folketingsarbejdet.

I otte år har hun stået i spidsen for det fynske sygehusvæsen. Men til næste år det slut. Ester Larsen meddelte mandag, at hun har besluttet sig for ikke at genopstille til efterårets amtsrådsvalg.

I en pressemeddelelse skriver Ester Larsen, at hun stopper efter at havde fuldført en lang række opgaver for det fynske sygehusvæsen. Mandag vedtog amtsrådet en helt ny struktur for sygehusvæsnet, og samtidig er det de senere år lykkedes for amtet, at nedbringe ventetiderne for behandling af en lang række lidelser.

Ester Larsen forlader dog ikke helt politik. Fremover vil hun koncentrere sig om sit arbejde i Folketinget, hvor hun er partiet venstres sundhedspolitiske ordfører.

Og nu da hun ikke længere har et arbejdspres i Fyns Amt har hun næppe forringet sine muligheder for at blive sundhedsminister i en fremtidig borgerlig regering.

Ester Larsen har siddet i Fyns Amtsråd siden 1978 med en pause fra 1990-93.

Oversigt

    Oversigt