Europark taber retssag

André Knudsen er en glad mand. Han har netop vundet over Europark i en sag om en parkeringsbøde. En advokat mener, at Europark må tage dommen som et gevaldigt vink med en vognstang om ikke længere at slæbe private i retten for at kræve bøder ind.

I april fortalte TV 2/Fyn om André Knudsen. Han havde fået en parkeringsbøde fra Europark for at have parkeret ulovligt i Vejle. Men André Knudsen havde slet ikke været der. Derfor nægtede han at betale opkrævningen. I stedet modtog han en stævning fra Europark.

I dag faldt dommen så. André Knudsen slipper for at betale, og Europark skal betale sagens omkostninger på 7000 kroner.

- Jeg har svært ved at tørre smilet af, griner André Knudsen. Og André Knudsens advokat, Tom Bramminge Christensen er sikker på, at dommen kan få betydning på længere sigt.

- Det er et signal om, at nu må Europark sgu stoppe, siger Tom Bramminge Christensen.

- De kan ikke bare blive ved med at true folk med stævninger. Europark er jo en forretning, men hvis de skal betale 7000 kroner hver gang de vil kræve 500 kroner ind, så må de jo på et tidspunkt stoppe, siger Tom Bramminge Christensen i dag til TV 2/Fyn.

Som tidligere fortalt i TV 2/Fyn, så er Europark med 128 sager det selskab der fører flest retssager i Danmark.

Tom Bramminge Christensen anbefaler, at folk tager sagen op mod Europark, hvis de fx kan dokumentere, at de ikke har været det pågældende sted.

Oversigt

    Oversigt