I det fynske folks tjeneste

Eventyrløbets største skolehold

02:26
00:47
00:46
00:58

Amalie Wulff løb de fem kilometer på lige under 30 minutter.

1 af 5

Broby Fri- og Efterskole stillede til start med hele 212 deltagere til Eventyrløbet. Både forældre, søskende, elever og frivillige udgjorde løbets største skolehold.

Amalie Wolff stillede til start på 5-kilometerdistancen. Her skulle hun løbe med en masse af skolekammeraterne klokken 10.30 - lige oveni et gigantisk skybrud.

- Det er lidt koldt, men jeg skal bare i gang. Det er rigtig fedt at være her, vi har et godt fællesskab, og det er en god idé, skolen har fået. Det er cool, sagde Amalie, lige inden hun trampede afsted på ruten.

Broby Fri- og Efterskole har en speciel idrætslinje, hvor man både dyrker de almindelige sportsgrene som håndbold og fodbold, men også sejlsport, mountainbike og meget andet.

- Vi prioriterer det her med idræt og motion, og det er obligatorisk for vores elever at tage med, fortæller skolens forstander, Anders Sørensen, der i pagt med traditionen grillede pølser til eleverne efter løbet.

Amalie Wolff klarede distancen på lige under 30 minutter, og til trods for regnen, var hun godt tilfreds med løbet og dagens resultat.

- Det var ikke så koldt, da jeg først kom i gang. Det gik godt, jeg er lidt forpustet. Men jeg er rigtig tilfreds, jeg tror jeg er lige under 30, det er rigtig godt, sagde Amalie Wolff, da vores reporter fangede hende lige efter løbet.

I alt var der op mod 21.000 deltagere til Eventyrløbet.

Ved du noget? Så send os et tip