Eventyrløbet havde bragende godt jubilæumsvejr

2017-udgaven af Eventyrløbet i Odense var samtidig løb nummer 40. De 21.000 tilmeldte løbere blev badet i solskin.

Klokken 10.30 gik starten på den 40. udgave af Eventyrløbet, der har fundet sted siden 1978, og nu har udviklet sig til Danmarks største endags motionsløb.

21.000 løbere havde meldt sig til løbet, og der er tradition for, at både eliteløbere og de mere afslappede løbere stiller til start, ligesom mange firmaer løber sammen .

Det blev lokale eliteløbere, der viste sig at være stærkest. Hos herrerne var det 33-årige Steffen Massaro fra Odense Atletik, der krydsede målstregen først efter 10 kilometer i bagende solskin.

Hos Kvinderne var den tidliere Odense Atletik-løber Simone Glad hurtigste kvinde. Hun er nu skiftet til Sparta i København.