I det fynske folks tjeneste

Få Heartland hjem i din stue

Når Heartland Festival skydes i gang fredag, er TV 2/FYN med. Vi sender samtlige talks fra festivalen, og der er selvfølgelig også reportager og direkte tv fra Egeskov.

Selvom du måske ikke selv skal være festivalgæst på Heartland, så fortvivl ikke. TV 2/FYN er med, og vi transmitterer både fredag, lørdag og søndag.

Selvom du måske ikke selv skal til Heartland Festival, så er der alligevel mulighed for at følge med i festen, hvor omkring 12.000 mennesker skal boltre sig i musik, kunst, mad og samtaler.

TV 2/FYN er med, og vi sender tv alle dage fra de smukke omgivelser på Egeskov Slot. Fredag sender magasinprogrammet Fyn Live fra festivalen klokken 17.30 med udgangspunkt i den officielle åbning af festivalens kunstprogram med deltagelse af blandt andre kulturminister Mette Bock. Samme aften rykker TV 2/Fyns nyhedsmagasin Kulturambassadørerne ud af studiet i Odense og sendes live fra Heartland med kulturredaktør Martin Mulvad Ernst som vært. Det er klokken 18.30 fredag, og samme tid lørdag og søndag.

Lørdag og søndag sender vi Heartland-tv i form af reportager og live-tv, og så transmitterer vi samtlige talks, der sidste år var det helt store tilløbsstykke på Heartland Festival, i år direkte fra to store telte, hvoraf det ene rummer 2.500 publikummer. TV 2/Fyn sender fra Heartland klokken 12.00 til 20.00 både lørdag og søndag.

Du kan også følge festivalen på tv2fyn.dk via computer, tablet eller mobiltelefon. Her bliver samtlige talks streamet og fra fredag til søndag kan du få masser af festivalstemning med reportager og videoklip fra Egeskov Slot.

Vi har samlet dækningen af Heartland Festival i et tema, som du kan se her:

Eller du kan følge dækningen i vores nyhedsapp, hvor du også kan vælge at blive adviseret, når vi bringer nyt om festivalen. 

Læs mere om vores nyhedsapp her