Faaborg fik tæv i Maribo

Det gik galt fra starten, da Faaborg HK søndag eftermiddag gæstede Team Sydhavsøerne. Fynboerne, der ellers ligger nummer to i 1. division, tabte 37-28.

Tonen i kampen blev sat fra start af. Efter lidt over fire minutters spilletid banker Sydhavsøerne deres fjerde mål ind bag Faaborgs målmand, mens målet i den anden ende endnu ikke har set skyggen af en bold.

Efter den dårlige start kom fynboerne aldrig rigtig ind i kampen. Begge hold havde mange contra-løb, og tempoet i kampen var højt.

Men det var Sydhavsøernes målmand, der gjorde forskellen i dagens kamp. Han havde en fantastisk søndag i Maribo, og lukkede effektivt af for mange af Faaborgs bolde.

De sidste ti minutter af kampen faldt tempoet for begge hold, og da Team Sydhavsøerne kom foran med 10 mål var som om Faaborg HK mistede det sidste af kampgejsten.