I det fynske folks tjeneste

Faaborg HK forstærker med playmaker

Faaborg får stærkere hold end nogensinde.

Faaborg HK vil være endnu stærkere til næste sæson. Torsdag eftermiddag skrev klubben kontrakt med endnu en spiller.

Det er den 20-årige bagspiller Kenneth Dahl Jørgensen, der torsdag skrev 2-årig kontrakt med den fynske 1. divisionsklub.

Kenneth Dahl Jørgensen kommer fra Team Sydhavsøerne og har derfor været på et af Faaborgs modstanderhold den seneste sæson.

- Jeg valgte at skifte til Faaborg HK, fordi jeg synes, det er en god og velfungerende klub med store ambitioner. Jeg glæder mig til at være med til at videreudvikle det hold, som kan rykke op i ligaen de førstkommende sæsoner, siger den 20-årige bagspiller.

Torben Christensen, direktør for Faaborg-Midtfyn Elite-Håndbold A/S, siger, at Kenneth Dahl Jørgensen er en meget spændende spiller - både til træning og kamp.

- Han har et stort potentiale på playmakerpladsen, hvor han nok vil blive brugt mest. Han supplerer hele truppen godt og tilfører ekstra bredde, siger direktøren.

Udover Kenneth Dahl har Faaborg forstærket med to liga-spillere. Søren Bisbo, fløjspiller fra Århus GF og Mads Overgaard, stregspiller fra KIF, skal være med til at udleve klubbens målsætninger i den kommende sæson.

- Vi skal ligge i toppen af 1. division for i næste sæson at komme op at spille i ligaen, siger Torben Chistensen, der mener chancerne er godt efter holdet udelukkende har fået tilført spillere uden at have sagt farvel til nogen.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.