Faaborg HK i debut-gyser

Først i sidste øjeblik blev Faaborg HKs debutkamp i 1. division mod Odder afgjort til sydfynsk fordel.

Årets første kamp i håndboldens 1. division mellem Faaborg HK og Odder blev ikke noget skønmaleri, men til gengæld fik op mod 700 tilskuere i Faaborghallerne en sand gyser at se.

Spillet var præget af premierenerver; men i perioder viste de to hold, hvorfor mange spår dem topplacering i divisionen, skriver Faaborg HKs nyhedsbrev.

Holdene fulgtes ad gennem det meste af kampen, og der stod 12 - 11 til Faaborg ved pausen.

I anden halvleg søgte Faaborg flere gange at trække fra med tremålsføringer; men hver gang fightede Odder sig tilbage.

Kampen blev afblæst ved stillingen 29 - 29; men Faaborg havde lige fået tilkendt et straffekast.

Det blev koldblodigt udnyttet af Morten Jensen, som sikrede Faaborg sæsonens første sejr.