I det fynske folks tjeneste

Faaborg HKs chance skrumpet ind

Muligheden for, at Faaborg HK rykker op synes at være skrumpet en anelse ind.

Muligheden for, at Faaborg Håndbold Klub automatisk bliver rykket op i landets bedste herrerække, synes at være skrumpet en smule ind.

Faaborg HK rykker automatisk op i ligaen, hvis Fredericia Håndbold Klub går konkurs - og dermed må rykke ned.

Men onsdag kunne fredericianerne på et møde oplyse, at klubben har skaffet 1,6 millioner af de 2,7 millioner kroner, som holdet skal finde for at undgå konkursen og tvangsnedrykningen. Samtidig meddelte klubben, at man har rykket fristen for, hvornår pengene skal være skaffet, fra fredag til mandag morgen klokken 8.

Håndboldklubben er derfor kommer tættere på en redning, men der er fortsat én million kroner op til det mindstemål, som eliteafdelingens bestyrelse har spændt dem selv og klubbens fremtid op på. Derfor er der lagt op til nogle dramatiske dage i Fredericia - hvor Faaborgs fremtid altså også afgøres.
- Jeg ser, der er en 75-80 procent chance for, at de nok skal klare den. Det er blandt andet min vurdering ud fra de signaler, der er kommet fra Fredericias ledelses side, siger direktør for Faaborg-Midtfyn Elite Håndbold, Torben Christensen, til TV 2/FYN.

Faaborg HK ligger i øjeblikket i 1. division, men er af Dansk Håndbold Forbund udset til at skulle rykke direkte på, hvis Fredericia tvangsnedrykkes.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.