Faaborg-Midtfyn: Endnu en chef fratræder

Louise Thule Christensen fratræder som koncerndirektør i Faaborg-Midtfyn Kommune. Hun er den femte topchef, der forlader kommunen.

Faaborg-Midtfyn Kommune har tirsdag indgået en fratrædelsesaftale med Louise Thule Christensen, oplyser kommunen tirsdag morgen i en pressemeddelelse.

- Vi har netop indgået en aftale om fratrædelse, som betyder, at Louise Thule Christensen har haft sin sidste arbejdsdag. Louise har i sin tid hos os ydet en betydelig arbejdsindsats i forbindelse med vores vidtrækkende og komplicerede organisationsomlægning, hvor vi har haft stor glæde af Louises dygtighed og positive væsen. Vi ønsker hende held og lykke med hendes fortsatte arbejdsliv, siger borgmester Christian Thygesen (V).

Kun ansat et år

Louise Thule Christensen tiltrådte jobbet 1. august 2016, og var altså kun ansat godt et år i kommunen.

- Selv om bekendtskabet med Faaborg-Midtfyn Kommune blev kortere, end jeg håbede og forventede, har jeg været glad for det konstruktive samarbejde med borgmesteren og med de mange gode og dygtige kollegaer i direktionen, i lederforum og blandt medarbejderne, siger Louise Thule Christensen.

Louise Thule Christensen har ikke et andet job på hånden, og overvejer nu næste skridt i sit arbejdsliv.

Fratrædelsen kommer samtidig med, at tre koncernchefer, en chef for rehabiliteringsområdet og vicekommunaldirektøren tidligere har forladt deres job i kommunen.

Indkalder til møde om ledelsessituationen

Samtidig med meddelelsen om at Louise Thule Christensen fratræder, indkalder borgmester Christian Thygesen til et pressemøde på Ringe Rådhus tirsdag klokken 13.30.

Pressemødet handler om den generelle ledelsessituation i Faaborg-Midtfyn Kommune, lyder det i pressemeddelelsen.

Oversigt

    Oversigt