Faaborg-sponsor giver grønt lys for Anja

Faaborg HK's hovedsponsor, Sparekassen Faaborg, har ingen problemer med en eventuel ansættelse af Anja Andersen. Banken stoler på klubbens dømmekraft.

Det bliver ikke Faaborg HK's hovedsponsor, der stikker en kæp i hjulet på et eventuelt samarbejde mellem Anja Andersen og håndboldklubben.

Sparekassen Faaborg har ingen indvendinger mod en ansættelse af Anja Andersen, selv om hun har været involveret i en del kontroversielle episoder både som spiller og træner.

- Vi blander os normalt ikke i, hvem der bliver ansat som spillere eller trænere i de klubber, vi støtter. I det her tilfælde stoler vi også på, at ledelsen bedst ved, hvordan man styrker talentudviklingen, og hvem der er bedst egnet til at stå i spidsen for projektet. Og hvis det bliver Anja Andersen, vil det da helt klart være med til at sætte Faaborg endnu mere på landkortet, siger Martha Petersen, der er udviklingsdirektør i banken.

Ifølge Fyens Stiftstidendes oplysninger er tanken, at Anja Andersen både skal være ansvarlig for talentudviklingen i klubben, ligesom hun skal træne klubbens herrehold, der lige nu spiller om oprykning til Jack & Jones-Ligaen.

Oversigt

    Oversigt