I det fynske folks tjeneste

Fælleslisten breder sig landet over

Fælleslisten er på vej til at blive landsdækkende. På et stiftende møde har partiet onsdag besluttet at åbne afdelinger på Fyn.

Fælleslisten er på vej til at blive landsdækkende. På et stiftende møde har partiet onsdag besluttet at åbne afdelinger på Sjælland, Fyn og i København.

Udkantspartiet Fælleslisten er i hastig fart på vej til at blive landsdækkende. Efter et stiftende møde onsdag i Næstved har man besluttet at indlede arbejdet frem mod nye afdelinger på Sjælland, Fyn samt i København.

I forvejen har Fælleslisten en afdeling i støbeskeen i Nordjylland.

Partiets kommende formand i Region Sjælland, Arne Olivius, fortæller, at man nu har nedsat arbejdsgrupper, der skal udarbejde et program for de tre nye afdelinger. Herefter vil bestyrelserne blive udpeget.

- Jeg vil tror, at det begynder at ligne et eller andet hen mod slutningen af august, siger Arne Olivius.

Han fortæller, at baggrunden for den sjællandske afdeling er, at fire ud af 10 sygehuse skal lukkes i regionen.

Det var netop på baggrund af en sygehuslukning, at Fælleslisten blev landskendt. Partiet kom i 2009 i regionsrådet i Region Midtjylland, efter at være gået til valg på at bevare sygehuset i Holstebro. Det resulterede i to pladser i regionsrådet.

Senere har Fælleslisten besluttet, at man vil forsøge at stille op til næste folketingsvalg. Lige nu arbejder partiet på at samle de omkring 20.000 underskrifter, det kræver at stille op.

- Kan vi skaffe underskrifterne inden for en rimelig tid, er jeg ikke i tvivl om, at vi kommer i Folketinget, mener Arne Olivius.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.