Nye job på vej: Færgerederi flytter til Fyn

Rederiet Færgen flytter sit hovedsæde fra Rønne til Svendborg i 2018.

Rederiet Færgen, der blandt andet driver færgerne Bøjden - Fynshav og Spodsbjerg - Tårs, er på vej til Svendborg og har 20 job med.

Færgen tabte statens udbud af ruten til og fra Bornholm til Molslinjen, der overtager den i 2018, og finder det derfor oplagt at flytte sit hovedsæde i Rønne.

Det skriver magasinet Søfart.

Selskabet har fundet et nyt domicil i industrikvarteret i Svendborg og er klar til at flytte i foråret 2018.

quote Svendborg giver god mening i lyset af vores tilbageværende ruter

John Steen-Mikkelsen, administrerende direktør, Rederiet Færgen

-  Det giver jo selvsagt ingen mening af blive i Rønne, så valget af Svendborg giver god mening i lyset af vores tilbageværende ruter, forklarer administrerende direktør John Steen-Mikkelsen til Søfart.

I hans øjne har Svendborg flere fordele:

- Svendborg giver nogle gode muligheder for rekruttering af medarbejdere med de rette maritime kompetencer, ligesom Svendborg ligger godt i forhold til at komme hurtigt ud på færgerne, siger han.

Kontoret i Svendborg får omkring 20 medarbejdere.

Det er endnu uvist hvor mange af rederiets nuværende medarbejdere, der vælger at flytte med fra Rønne til Svendborg, oplyser direktøren:

- Det er jo et stort skridt at skulle flytte fra Bornholm til Svendborg, så der er givetvis nogle fra kontoret i Rønne, som vil forlade os i forbindelse med flytningen. Så vi er stærkt afhængige af, at have adgang til at rekruttere nye og kompetente folk på Fyn, siger John Steen-Mikkelsen.

 

Oversigt

    Oversigt