Færre betjente i Faaborg

Lidt mere end tre måneders skærpet politiindsats i Faaborg er slut. Sigtelser, påtaler og frem for alt en masse dialog med faaborgenserne er det konkrete resultat.

Lokalpolitiet har derfor gjort status over, hvad man har fået ud af at have to betjente til at patruljere ekstra i Faaborg samtidig med, at man har sendt færdselspolitiet på udkig efter borede knallerter og bilister, der taler i mobiltelefon, mens de kører.

Det skriver Fyens Stifstidende.
- Vi håber, vi har fået skubbet lidt til nogle af de uheldige holdninger, de unge har haft enten i forhold til politiet eller i forhold til deres opførsel, fortæller Brian Fussing, der er leder af Faaborg-Midtfyns Lokalpoliti.

Han mener, der er stor signalværdi i, at politiet har vist sig så meget mere i Faaborg, så mange af ballademagerne har fået sat ansigt på betjentene og har lært, at politiet kommer og går i området.

Brian Fussing fra politiet mener dog ikke, der er grund til bekymring for fremtiden, når betjentene ikke vil komme helt så meget i det faaborgensiske bybillede længere.

- Vi patruljerer stadig, som vi hele tiden har gjort, og vi kommer også stadig til Faaborg og holder øje med, hvad der sker. Men bare ikke så ofte, som vi har gjort de seneste måneder, forklarer Brian Fussing.

Oversigt

    Oversigt