I det fynske folks tjeneste

Falck: Aldrig oplevet noget lignende...

Hos Falck har de "aldrig oplevet noget lignende" som i døgnet frem til julemorgen. Et døgn, der har budt på utallige assistancer.

I hele Syddanmark har selskabet siden Lillejuleaftensdag klokken 18 haft 460 assistancer, hvor Falck eksempelvis har skulle assistere bilister, der har siddet fast i snedriverne, eller som ikke har kunne starte bilen.
- Mine kollegaer, der gik hjem i morges (fredag, red.), sagde, at de aldrig har oplevet noget lignende. Vi har rygende travlt, og det fortsætter, fortæller disponent Tamara Faig fra Falck til tv2fyn.dk.

Hun siger, at man som bilist kan forvente tre til fire timers ventetid på assistance, hvis man er nødstedt. Og at det især på Sydfyn er slemt.

Hos Dansk Autohjælp har de siden torsdag aften klokken 22 haft omkring 40 assistancer - primært fritrækninger. Selskabet har tre vogne, der kører non-stop, oplyser de.

Meldingerne går dog på, at den fynske motorvej - tværs over øen - er rimelig farbar, men bilister opfordres til stadig at køre meget, meget forsigtigt.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.