Falk om OB-placering: Små detaljer bliver afgørende

Rasmus Falk vil ikke spå om, hvor OB ender i tabellen, men han ser fremgang i det offensive spil.

OB spillede fredag 2-2 mod Sønderjyske i Odense i en kamp, der bød på en dramatisk afslutning. Fynboernes Darko Bodul sikrede med to sene scoringer et enkelt point til hjemmeholdet.

Men selvom det blev til point mod Superligaens bundskraber, udnyttede OB ikke for alvor chancen for at rykke tættere på toppen og væk fra bunden.

Troels Bechs mandskab er stadig placeret i midten af den tætte liga og har kun fire point ned til nedrykningsstregen.

Profilen Rasmus Falk mener derfor stadig, at det er for tidligt at gætte på, hvor OB ender i tabellen.

- Det er svært at sige lige nu. Der er mange runder tilbage, men det kan godt være små detaljer, der afgør det i både kampen om nedrykning og kampen om Europa, hvis det skulle komme så vidt, siger Rasmus Falk.

Han pointerer samtidig, at OB'erne har lagt på i deres offensive spil. I forrige spillerunde blev det til en imponerende udesejr på Brøndby Stadion, og selvom det kun blev til uafgjort mod Sønderjyske i fredagens opgør, viste OB alligevel fine takter i boldomgangen.

- Der var meget fremgang i forhold til de første par kampe. Både i Brøndby og mod Sønderjyske har vi spillet rigtig god offensiv fodbold, mener han.

Men selvom spillet har været i bedring, er ingen af de seneste hjemmekampe mod henholdsvis Viborg og Sønderjyske resulteret i en sejr.

- Det er lidt irriterende, at vi ikke har fået mere ud af hjemmekampene mod Viborg og Sønderjyske. Mod Viborg var det ikke så skidt, som folk gjorde det til. Men pointhøsten har ikke været god nok, erkender Rasmus Falk.

OB og Rasmus Falk får mulighed for at tage tre point mod Viborg allerede i næste spillerunde. Denne gang skal det dog gøres på udebane.

Oversigt

    Oversigt