Falk skaffer check til barndomsklub

Rasmus Falks succes på OBs førstehold skaffer nu penge til barndomsklubben i Middelfart.

Med sin 11. kamp i OBs startopstilling har Rasmus Falk sikret sin barndomsklub MG&BK en check på kr. 80.000 kroner. Checken overrækkes i pausen af søndagens superligakamp mellem OB og FC Midtjylland. Det skriver OB i en pressemeddelelse.

OB har stiftet ordningen om talentbetaling, som er en del af det fynske klubsamarbejde Øens Hold, og det er første gang, at en spiller går hele vejen gennem Øens Hold-systemet.

Flere end 100 fynske fodboldklubber er med i klubsamarbejdet Øens Hold, der skal styrke den fynske talentudvikling.

- Vi mener ikke, at de fynske klubber skal vente til spillerne bliver solgt til udlandet, og de ad den vej får udbetalt kompensation for deres talentudvikling. Vi mener, at klubberne fortjener anerkendelse langt tidligere, og derfor er vi rigtig glade for den ordning, vi kan tilbyde de fynske klubber i Øens Hold-samarbejdet, allerede når spillerne viser sig frem i ungdomsrækkerne, siger OB-direktør Thomas Christensen.

Rasmus Falk, der spillede sin 11. superligakamp fra start, da OB den 20. august mødte Lyngby, er den første spiller, der går hele vejen gennem Øens Hold-systemet og sørger for den helt store bonus til barndomsklubben i Middelfart.

- Middelfart har en særlig status i fynsk talentudvikling, og vi er glade for, at vi på denne måde kan honorere det hårde arbejde, der udføres i Middelfart. Vi håber selvfølgelig, at pengene vil blive brugt på at skabe endnu bedre forhold i den i forvejen stærke talentudvikling i Middelfart, siger Thomas Christensen.

Rasmus Falk skiftede til OB i de tidlige ungdomsår.

Se mere i TV2/FYN i aften 19.30.

Oversigt

    Oversigt