Fall beskylder Lyngby-spiller for skuespil

OB-angriberen Djiby Fall mener, at Lyngbys Alexander Fischer overspillede, da senegaleseren ramte ham med en albue i søndagens SAS Liga-kamp i Odense.

OB's Djiby Fall er voldsomt utilfreds med den udvisning, der ramte ham i OB's 1-1-kamp på hjemmebane søndag mod Lyngby. Senegaleseren fik direkte rødt kort lige før pausen, da han svingende albuen og ramte Lyngby-backen Alexander Fischer.

- Han hiver mig i trøjen, og jeg prøver at få ham til at slippe. Og hver gang jeg slipper fri, så får han fat i mig igen. Det var slet ikke så slemt. I går ville jeg bare gøre mig fri af ham, jeg ville ikke skade ham, siger Djiby Fall til TV 2 Sporten.

Han mener, at Alexander Fischer overdramatiserede situationen.

- Han filmede, for hvis jeg virkelig havde slået ham, så ville han ikke kunne fortsætte kampen. Var det et rigtigt slag, ville man kunne se det på tv. Han gjorde det værre, end det var, mener Djiby Fall.

Angriberen er ofte i dommernes søgelys på grund af sin kontante stil i nærkampene, hvor han gør brug af albuerne. Og netop det image var medvirkende til udvisningen, mener OB'eren.

Oversigt

    Oversigt