Fall: En rejse ind i det ukendte

Djiby Fall blev torsdag aften solgt af OB til den russiske klub Lokomotiv Mos­kva med omgående virkning. En klub, der spiller i en liga, som angriberen ikke kender meget til.

- Det er noget, der er sket meget hur­tigt," siger den 23-årige senegaleser til TV 2 Sporten og fortsætter:

- Jeg er på vej ud i det ukendte. Men jeg ved så meget, at den russiske turnering er vanskelig og har nogle store klubber. Men jeg rejser med stor motivation i forhold til det, jeg gør. Jeg vil fortsætte min gode udvikling og forsøge at gøre det godt derovre.

SAS Ligaens nuværende topscorer (11 mål, red.) kom til OB i januar 2008 og har scoret 22 mål i 38 kampe for klubben, og afskeden med den fynske hovedstad bliver følelsesladet.

- Det er ligesom en familie. Når man har kendt hinanden længe, så bliver det meget svært. Og familien hører ikke kun til spillerne i OB. Der var holdet, der var trænerstaben, der var tilhængerne. Og også byen. Så jeg håber, man vil forstå min beslutning. For som fodboldspiller rejser man rundt overalt. Jeg ved, det er meget svært, men det er et sportsligt valgt, jeg har truffet, lyder det fra Djiby Fall, der hverken ønsker at fortælle, hvor meget Lokomotiv Moskva har betalt for ham, eller hvor meget han selv kommer til at tjene i den russiske hovedstad.

Oversigt

    Oversigt