Falsk bombetrussel mod Bilka i Odense

Fyns Politi modtog en anmeldelse om, at der er indtelefoneret en bombetrussel mod Bilka i Odense. Politiet har identificeret personen bag truslen, og ifølge vagtchefen er der ikke mistanke om en reel bombetrussel.

Klokken 21.33 modtog Fyns Politi en anmeldelse om, at der var indtelefoneret en bombetrussel mod varehuset. En indsatsleder kørte til stedet , men det stod hurtigt klart, at der ikke var nogen bombe eller reel trussel.

Fyns Politi fik nemlig hurtigt identificeret gerningsmanden, og de mener ikke, at der er en reel bombetrussel mod fyns Politi.

Ifølge vagtchef Hans Frederiksen kommer truslen fra en en gammel kending. En psykisk syg person, der hverken er i nærheden af Bilka eller bor på Fyn.

- Han kommer fra Sjælland og bor i Hillerød. Derfor er der Nordsjællands Politi, der overtager sagen herfra med henblik på afhøring og eventuelle sigtelser, siger Hans Frederiksen.

På grund af den hurtige identificering af gerningsmanden, var der på intet tidspunkt tale om at evakuere kunderne fra Bilka, der skulle lukke kort tid efter.

 

Oversigt

    Oversigt