I det fynske folks tjeneste

Familiebrud er årsag til fynsk tragedie

02:01

1 af 2

Familie var samlet for at fjerne de sidste ting i fælles hus, da mand skød og dræbte samlever og hendes datter

Det er formentlig en ulykkelig opsplitning af familien, der er årsagen til, at en mand torsdag skød og dræbte sin 38-årige samlever og hendes 6-årige datter i Otterup på Fyn.

Det siger Henrik Justesen, vicepolitiinspektør ved Fyns Politi.

- Vi ved, at huset næsten var blevet tømt, og at familien var samlet for at fjerne de sidste ting i huset, siger Henrik Justesen.

- Så motivet skal nok findes i, at det er en familie, der var ved at gå fra hinanden, siger vagtchefen.

Henrik Justesen understreger dog, at politiet aldrig vil få mulighed for med sikkerhed at fastslå motivet, fordi alle de implicerede har mistet livet.

Politiet mener, at den 38-årige mand har skudt sin tidligere samlever på 38 år og en pige på 6 år, hvorefter han tog sit eget liv.

Obduktionen har vist, at ofrene blev dræbt af et enkelt skud mod hovedet. Manden tog også sit eget liv med et skud mod hovedet.

Den dræbte kvinde efterlader en 14-årig søn. Han var hos sine slægtninge, da han fik beskeden om, at hans mor og lillesøster var blevet dræbt.

- Drengen var på en sportsplads, da det skete. Han blev efterfølgende ringet op og tog hjem til nogle familiemedlemmer. Først her blev han underrettet om, hvad der var sket, siger Henrik Justesen.

Politiet blev alarmeret klokken 16.30 torsdag og fandt de tre liggende døde i parcelhuset på Bakkevej. Det var en nabo, der fandt de tre skudt i huset, og som ringede 112.

Ved du noget? Så send os et tip