I det fynske folks tjeneste

Fandt billede af kokainsniffende betjent

Sagen røg direkte til statsadvokaten, da et billede af en betjent i færd med at sniffe narko pludselig dukkede op hos en anholdt.

Det var ikke det, som de to politifolk fra Odense havde ventet at finde hos en anholdt - et billede af en betjent i færd med at sniffe en bane kokain.

Hos Statsadvokaten for Fyn, Syd- og Sønderjylland bekræfter man, at resultatet af undersøgelserne nu er sendt til endelig udtalelse hos politiklagenævnet. Resultatet er endnu hemmeligt, men ingen politifolk er dog blevet sigtet.

Sagen tog sin begyndelse i sommer, da en anholdt viste politifolkene et billede, han havde på sin mobiltelefon. Billedet, som også cirkulerer på internettet, viser en mand i en af politiets lyseblå uniformsskjorter, der er ved at sniffe narko. Og det udløste straks et lukket retsmøde, hvor man forsøgte at få den anholdte til at røbe mere om betjenten på billedet.

Ifølge Ritzaus oplysninger lykkedes det dog aldrig at komme videre med sagen - og ser man nærmere på billedet, er det da også svært at vurdere, om det er ægte eller skyldes fotomanipulation.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.