Fangeflugt i Assens

To fanger undveg ved middagstid fra arresten i Assens ved at smadre en panserrude med en jernstang. En 20-årig litauer er stadig på fri fod, mens en 27-årig dansker blev pågrebet fredag eftermiddag i Blommenslyst.

-

To fanger undveg ved middagstid fra arresten i Assens ved at smadre en panserrude med en jernstang. En 20-årig litauer er stadig på fri fod, mens en 27-årig dansker blev pågrebet fredag eftermiddag.

De to mænd stak af fra arresten fredag klokken 11.30. Forinden havde de to arrestanter brugt en jernstang fra en hylde til at bøje en armering i en yderdør og knust et panserglas nederst i døren. 

\"Den knuste rude var kun ca. 25 cm høj, så de har nok revet sig og har muligvis blod på kroppen, da de kravlede igennem hullet, siger arrestforvarer René Dekker til Ritzau.

Set ved Ebberup
Klokken tolv blev de to flugtfanger set ved Ebberup . Her havde de angiveligt løbet over pløjemarker og var derfor smurt ind i mudder.

Den ene af mændene kørte mod Odense i en stjålen Peugeot 306. Den blev senere fundet på Hesbjergvej i Odense, og politiet ledte derfor efter manden ved arealet omkring Hesbjergskoven.

Klokken 15.45 ringede en kvinde fra Blommenslyst til Odense Politi og fortalte at en mand rodede rundt i hendes garage. 10 minutter efter kunne Odense Politi anholder den 27-årige flugtfange.

Signalement
Den anden mand er en 20-årig litauer, og han er stadig på fri fod. Han er omkring 180 centimeter høj med karseklippet mørkt hår og slaviske ansigtstræk. Manden har kopperar i ansigtet og er iført mørkt tøj.

Oplysninger om de to kan gives til Assens Politi på telefon 6471 1448.

Oversigt

    Oversigt