Far slår 13-årig datter ihjel

Et familiedrama i Odense-forstaden Bolbro kostede søndag eftermiddag en 13-årig pige livet

Et skænderi endte med at en far tævende sin 13-årig datter til døde, oplyser vagtchefen ved Fyns Politi. Den 13-årige pige døde af volden.

I første omgang oplyste politiet, at pigen var dræbt med kniv, men politiet oplyset senere, at det var vold, der kostede pigen livet.

Dramaet foregik i en stuelejlighed i en etageejendom på Jellingvej i Bolbro.

Faren, der er 40 år, blev kort efter anholdt, og søndag sad han til afhøring på politigården i Odense, mens andre betjente talte med vidner for at få klarlagt forløbet.

Fyns Politi er i fuld gang med at efterforske omstædighederne, og kunne søndag eftermiddag ikke oplyser mere om baggrunden for skænderiet, der endte i drab.

Almindelig dansk familie

- Det er en helt almindelig dansk kernefamilie med far, mor og tre børn fortæller vicepolitikommissær Jack Liedecke fra drabssektionen ved Fyns Politi til TV2.

Familien er ikke kendt af politiet.

 - På et tidspunkt får faren fat i et såkaldt stumpt instrument, som han slår pigen med. Hun får så alvorlige kvæstelser i hovedet, at hun senere afgår ved døden på skadestuen, siger efterforskningsleder ved Fyns Politi Jack Liedicke til Ritzau.

Der har endnu ikke være muligt at afhøre familiemedlemmer om baggrunden for det skænderi, der endte i drab.

- Vi vil senere i aften afhøre faderen, og sigte ham for drab, siger vicepolitikommissær Jack Liedecke.

Der var tre andre personer til stede i lejligheden under skænderiet: Moren til den 13-årige pige, en 13-årig tvillingbror og et mindre barn på halvandet år.

Familiemedlemmerne er nu i psykologbehandling eller anbragt hos familie.

Oversigt

    Oversigt