I det fynske folks tjeneste

Far til drabsoffer: Det er ikke andet end klynk

Faren til den gravide 23-årige kvinde, der sidste år blev skudt og dræbt sammen med sin kæreste af Alexander Jensen giver ikke meget for den dømtes undskyldning i retten.

Morten Olsen er far til den 23-årige gravide kvinde, som sidste år blev skudt og dræbt af sin ekskæreste.

Ligesom de andre syv retsdage, var familien til parret, der sidste år blev skudt og dræbt af Alexander Jensen i Snøde på Langeland, i dag til stede i retten. Her blev der sat punktum i sagen, da den 26-årige mand blev idømt fængsel på livstid for dobbeltdrabet. 

Læs også Drabsmand til datter: Undskyld

- Det kunne ikke være mindre. Nu er der sat punktum for det, og vi kan komme videre, lyder det efter dommen fra Morten Olsen, far til den 23-årige gravide kvinde, der mistede livet. 

Og netop det, at der nu er sat punktum i sagen, betyder meget. De 14 måneder, der er gået siden den 23-årige og hendes 35-årige kæreste blev dræbt har taget hårdt på familien: 

- Det har været en hård periode det her. Ja, det har det været alle 14 måneder, fortæller faren. 

Ikke andet end klynk

Inden dommen i dag faldt i retten i Svendborg, fik Alexander Jensen muligheden for at få det sidste ord i sagen. Han havde skrevet et brev, som han grædende læste op fra i retten. 

Læs også 26-årig fængslet på livstid for dobbeltdrab

Her lød det blandt andet: 

- Min elskede datter. Undskyld for alt det, jeg har udsat dig for. Jeg svigtede dig, da du havde allermest brug for din far. Du har haft det svært, men jeg ved du kommer ovenpå igen. Jeg elsker dig af hele mit hjerte, og jeg vil altid være der for dig.

Men den undskyldning betyder ingenting for Morten Olsen. 

- Jeg hørte ikke så meget af det. Jeg ignorerede det. Det er jo ikke andet end klynk igen, siger faren. 

Alexander Jensen og hans forsvarer har nu 14 dage til at beslutte, om de vil anke livstidsdommen.