I det fynske folks tjeneste

Fatma Øktem: Asmaa skader integrationen

Fatma Øktem: Asmaa Abdol Hamid graver grøfter

Folketingskandidat for Venstre i Odense, Fatma Øktem, der selv har tyrkisk baggrund, mener at Enhedslistens Asmaa Abdol Hamid skader integrationen med sine holdninger.

Fatma Øktem har udfordret Asmaa Abdol Hamid fra Odense, der stiller op for Enhedslisten, til en duel for at diskutere politik.

Hun mener nemlig ikke, Asmaa Abdol Hamid er kommet med klare, politiske udmeldinger, men kun med religiøse og kulturelle holdninger.

Holdninger, som Øktem mener er med til at skade integrationen i Danmark for mange andre af udenlandsk herkomst.

Hun tænker bla. på Asmaa Abdol Hamids betænkelighed ved grundloven, fordi den indeholder paragraffer om den kristne tro, og at hun nægter at trykke mænd i hånden.

- Integration handler om at give og tage. Asmaa vil have at alt skal foregå på hendes præmisser og intet er godt nok, siger Fatma Øktem.

Med sine konservative religiøse og kulturelle holdninger er Asmaa Abdol Hamid med til at fastholde mennesker i et parallelsamfund, mener Fatma Øktem. 

Hun ville helst have taget en duel med Asmaa Abdol Hamid for åben skærm eller mikrofon, men det har Asmaa Abdol Hamid sagt nej til.

Hun koncentrerer sig om sin valgkampagne i København.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra hende.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.