FC Fyn fik point

Der har ikke været mange lyspunkter for bundproppen FC Fyn i indeværende sæson, men i dag kom sæsonens tredje sejr, da FC Roskilde blev besejret 2-0.

FC Roskilde skulle i dag forsøge at holde kontakt med topholdene i 1. division, inden kampen mod FC Fyn, som kun havde vundet to kampe inden denne spillerunde.

Missionen lykkedes imidlertid ikke for FC Roskilde, der efter en halv times spil lod sig overliste af Mads Overgaard, som sørgede for at FC Fyn kunne gå til pause med 1-0 i bagagen.

Midtvejs i anden halvleg fik FC Fyn for alvor tro på sejren, for her fordoblede Jesper Luth fynboernes føring.

Gæsterne fra Roskilde forsøgte at svare igen, men det lykkedes dem ikke at komme på måltavlen i dag, og dermed måtte de rejse hjem til Sjælland uden point i bagagen.

Direktør Steen Johansen, der sammen med omkring 700 FC Fyn fans kunne glæde sig over den vigtige pointhøst, håber at sejren bliver vendepunktet.

- Det er tre vigtige point. Jeg håber, at det  nu begynder at gå den rigtige vej. Nu venter den næste kamp mod Vejle, og jeg tror de undevurderer os, siger en optimistisk direktør.