I det fynske folks tjeneste

FC Fyn henter succestræner

02:40

1 af 2

39-årige Jesper Tollefsen blev i dag - som ventet - præsenteret som ny træner i FC Fyn.

Ydmyg tilgang

Jesper Tollefsen har senest trænet i Lolland Falster Alliancen, hvor han sørgede for nærmest mirakuløse resultater i den sidste del af sæsonen.
Det er en træner med et fint CV, der skal bringe FC Fyn tilbage til 1. division. Han har blandt andet været assistentræner i AGF, Cheftræner i Århus Fremad og har trænet på Island i en periode.

Jesper Tollefsen har endda en såkaldt pro-licens, hvilket er den højeste træneruddannelse i Europa. Alligevel mener træneren ikke, at han er overkvalificeret til at træne det fynske hold i 2. division.

-   Jeg tror det er vigtigt at have en ydmyg tilgang til tingene, og jeg kommer jo fra en 2. divisionsklub i forvejen. Hvis jeg vil træne i 1. division, så kan jeg jo selv være medvirkende til det, siger Jesper Tollefsen til TV 2/FYN.

Hård opgave

Det bliver noget af en opgave den nye træner får. Der er nemlig kun en oprykningsplads at kæmpe for, og der er 32 hold i 2. division, der drømmer om netop den plads.

Udover Jesper Tollefsen kunne direktør Kim Brink også præsentere Lars Mejnert som ny assistenttræner. Lars Mejnert har tidligere været træner i blandt andet Otterup og Middelfart.

Ny målmand

Mellem stængerne er der også nyt blod i den kommende sæson. I hvert fald er der blevet øget konkurrence om pladsen efter at FC Fyn nu har tegnet kontrakt med 23-årige Lasse Sømmergaard fra Nordvest FC. Målmanden var for få uger siden på træningslejr med OB, men fik ingen kontrakt med dem. Nu bliver det så til fynsk fodbold alligevel.

 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.