I det fynske folks tjeneste

FC Fyn: Hjemmebane i Fredericia

FC Fyn med Fredericia i Jylland som hjemmebane. Det kan blive virkeligheden næste år, hvis problemerne omkring den nuværende hjemmebane ikke bliver løst.

Sådan lyder det fra den odenseanske klub.
- Det er en skør idé, men det kan blive den eneste mulighed, siger FC Fyns formand, Klavs Larsen, til TV 2/FYN.

Den nuværende hjemmebane, Odense Atletikstadion, overholder nemlig ikke kravene til 1. divisionsfodbold - for eksempel i forhold til banestørrelse og sikkerhedsforhold. Derfor spiller klubben på dispensation i 2010/2011-sæsonen, som den også gjorde sæsonen forinden.

Men i fredagens udgave af Fyens Stiftstidende afviser DBUs formand Allan Hansen definitivt, at FC Fyn vil få endnu en dispensation, hvis klubben også i næste sæson er i 1. division.

FC Fyn har i årevis håbet, at Odense Kommune vil støtte med de 10 millioner kroner, der er behov for i forhold til at omdanne Odense Atletikstadion til en arena, der lever op til DBUs krav.

Men selvom rådmand Stina Willumsen nu ønsker en dialog, er Klavs Larsen ikke fortrøstningsfuld. I flere år har kommunen nemlig afvist at hjælpe FC Fyn med enten at ombygge Odense Atletikstadion eller at bygge et helt nyt stadion.
- Det er frustrerende. Vi mangler, at de gør noget. De siger meget, men vi skal have en afklaring, siger Klavs Larsen.

Han fortæller, at løsningen i 2011/2012-sæsonen kan blive, at FC Fyn må rejse til Fredericia i Jylland for at spille sine hjemmekampe.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.