FC Fyn klar til oprykningskampe

Med en sejr i tirsdagens kamp mod Thisted på 4-1 sikrede FC Fyn sig 1. pladsen i 2. division vest i fodbold og er dermed klar til at spille om kvalifikation til 1. division.

FC Fyn kan ikke længere nås i 2. division, da Næsby satte point til i dagens kamp mod Varde. Det bliver altså FC Fyn, der skal spille kvalifikationskamp mod vinderen af 2. division øst.

Hvis FC Fyn vinder kvalifikationskampen vender holdet tilbage til 1. division efter kun en sæson i 2. division.

- Jeg er selvfølgelig lettet og glad over, at den fremragende indsats vi har leveret i sæsonen bærer frugt, siger Klavs Larsen, der er formand for FC Fyn.

FC Fyn kom ellers bag ud 0-1 efter syv minutter, da Daniel Kristensen scorede for Thisted på et straffespark.

I 38. minut kom FC Fyn igen, da Kenneth Larsen udlignede til 1-1.
FC Fyn bragte sig foran 2-1 to minutter efter pausen.

Casper Johansen gjorde det til 3-1 efter 60 minutter, og Philip Lund cementerede sejren med målet til 4-1 i det 85. minut.

721 tilskuere overværede kampen.

Næsby spillede uafgjort

Før dagens kamp havde Næsby stadig en lille chance for at indhente FC Fyn, men den chance er nu gledet dem af hænde.

Trods hjemmebane mod Varde spillede Næsby kun 2-2.

Holdet fik en dårlig start og var bagud med hele 0-2, før Mark Staal reducerede til 1-2 i 71. minut. Sandro Spasojevic udlignede til 2-2 i 85. minut.