FC Fyn på vej til Odense Stadion

FC Fyns problemer med at finde et stadion at spille på til næste år, er meget tæt på at blive løst. Storsponsorerne i FC Fyn accepterer nu, at 1. divisionsklubben får hjemmebane på Odense Stadion.

Hidtil har FC Fyns hovedsponsor Albani Bryggeriet ikke villet acceptere, at FC Fyn spiller på Odense Stadion, da konkurrenten Carlsberg er hovedsponsor for OB og har reklamer på både tribunerne, bannere og i vip-loungen.

Det har været den største forhindring for at FC Fyn kunne bruge Odense Station, men nu er der sket et holdningsskifte hos Albani.

- Vi vil ikke længere stå i vejen for at FC Fyn kan spille på Odense Stadion. Det vil være til gavn for alle og for fynsk fodbold, siger Freddy Larsen, der er marketingschef hos Albani.

FC Fyn har i år dispensation til at spille på Odense Atletik Stadion, men til næste år udløber DBUs dispensation, og indtil nu har det været uvist, hvor klubben skulle spille sine kampe, hvis FC Fyn overlever i 1. division.

En anden af FC Fyns hovedsponsorer, Sparekassen Faaborg, har også accepteret, at FC Fyn nu får Odense Stadion som hjemmebane.

I følge TV 2/FYNs oplysninger har Odense Kommune, OB og FC Fyn forhandlet om betingelserne de sidste par uger, og aftalen ventes at falde på plads i løbet af kort tid. De to klubber er dog fåmælte med kommentarer.

- Vi har haft konstruktive forhandlinger, mere kan jeg ikke sige, lyder det fra FC Fyns administrerende direktør, Kim Brink.

Samme melding lyder fra OB.

Begejstring i kommunen

I Odense Kommune er man glade for at der nu ser ud til at tegne sig en løsning på FC Fyns stadion-problemer.

- Vi bakker op om at begge hold kan spille på Odense Stadion, og jeg synes det er en rigtig god nyhed, der er til gavn for både byen og fodbolden, siger børn- og ungerådmand, Stina Willumsen.

I følge TV 2/FYNs oplysninger vil en aftale om, at FC Fyn spiller på Odense Stadion fra næste sæson blive offentliggjort sidst på ugen

Oversigt

    Oversigt