FC Fyn-storsejr over Marienlyst

De 800 tilskuere på Odense Atletikstadion blev søndag eftermiddag vidner til hele otte mål i opgøret mellem de to fynske hold.

Og det er overraskende de undertippede gæster fra Marienlyst, der indleder målfesten.

Allerede efter seks minutter bringer Rafaat El-Soussi udeholdet foran med 1-0.

Men FC Fyn styrer ikke i retning af 1. division for ingenting. Duksen fra 2. division vest ryster i løbet af de næste bare 18 minutter chokstarten af sig, og scorer tre gange i tre dødbolds-situationer.

Udligning til 1-1 ved Kenneth Larsen. Jeppe Grønning gør det til 2-1. Og Casper Johansen netter til 3-1.

Lige efter pausen udbygger Casper Johansen så føringen på et hovedstød, og kort efter scorer Mads Overgaard på et straffespark til 5-1 til FC Fyn.

Samme Overgaard er få minutter igen skarp og sender en ripost i mål. På det tidspunkt var der stadig kun spillet 60 minutter, og FC Fyn var allerede foran med hele 6-1.

Hjemmeholdets målorigie stopper med den scoring, og i overtiden får Marienlyst lov til at pynte en smule på den ensidige affære.

FC Fyn vinder 6-2 og fører 2. division vest med fem point ned til Næsby på andenpladsen.