FC Fyn tabte igen

FC Fyn tabte vigtige point i kampen mod nedrykning fra 1. Division, da Fredericia slog fynboerne 2-1.

Allerede efter to minutter bragte Morten Friis hjemmeholdet Fredericia foran med 1-0, som også var pausestillingen.

Tolv minutter inde i anden halvleg udbyggede jyderne føringen, da Jude Nworuh fandt vej til netmaskerne.

Tyve minutter før slutfløjtet bragte fynboernes Jesper Luth spændingen tilbage i kampen, da han reducerede.

Desværre for FC Fyn fik de ikke udlignet til stor skuffelse for holdets træner Anders Gerber.

- Indsatsen er godkendt, men jeg er selvfølgelig meget skuffet. Vi taber på to dumme fejl, som fører til mål, siger FC Fyns træner Anders Gerber.

Det ser nu sort ud for holdet, som med seks kampe igen ligger fire point under nedrykningsstregen i 1. Division.

- Nu er det vigtigt med point i de sidste kampe, hvis vi vil gøre os forhåbninger om at overleve, siger træner Anders Gerber.