FC Svendborg reddet

Der manglede 1,2 millioner kroner i klubkassen. De penge er nu fundet, og FC Svendborg kan gå ind i foråret i 2. division med balance i økonomien.

Krisen har kradset i FC Svendborg. Store spiller- og trænerlønninger har givet et stort underskud i klubkassen.

Senest forlod spillerne træningen den 20. september i protest, da de ikke havde fået udbetalt løn for august. 

Men nu fortæller FC Svendborg, at klubben nu er økonomisk reddet.

- De seneste ugers arbejde har været hektisk, energisk og passioneret. Redningsgruppen har endevendt den økonomiske situation og er i samarbejde med de eksisterende sponsorer lykkedes med dels konvertere udestående til sponsorater og dels at forøge og indgå nye aftaler, så der sammenlagt kan noteres 1,2 millioner kroner ekstra midler på bundlinien, skriver FC Svendborg i en pressemeddelelse.

Bag redningen af klubben står en redninggruppe af FC Svendborg-æresmedlemmer. Frontførerne er Erik Mølgaard og Jens Bertel Rasmussen.

- Jeg er en rigtig, rigtig glad mand. Glad for at vi endelig er nået i mål med redningsarbejdet, som har været en arbejdskrævende proces. Jeg er samtidig også imponeret over at se den velvilje og store interesse, der har været hos vores sponsorer, kreditorer og spillere til at hjælpe i denne alvorlige situation. Dette er kun lykkedes, fordi så mange vil FC Svendborgs fremtid – og det faktum er selvfølgelig med til at give os alle en styrket tro på, at FC Svendborg går en lys fremtid i møde, fortæller Jens Bertel Rasmussen.

Det nye FC Svendborg kommer til at blive ledet af helt nye folk. Navnene på disse offentliggør klubben ikke endnu.

- Det var vigtigt for os ikke at overdrage gæld til den nye bestyrelse. De skal have muligheden for at bygge klubben op igen – med nye øjne, nye ideer og visioner, og dette arbejde må ikke belastes af gamle økonomiske efterladenskaber. Jeg er sikker på, at FC Svendborg vil blive stærkere end nogensinde – det fortjener klubben og ikke mindst borgere, fans og sponsorer, fortæller Jens Bertel Rasmussen og fortsætter:

- Lige nu er jeg meget lettet og glad – og ser frem til at følge den nye ledelse og hele organisationen bag FC Svendborg, fortæller han.

Oversigt

    Oversigt