FCK holdt tæt mod slutningen

Efter en jævnbyrdig kamp formåede de danske mestre fra GOG ikke at score i de sidste syv minutter af Tele2 Liga-kampen mod FCK Håndbold. Det blev afgørende.

Når man ikke scorer i de sidste og afgørende syv minutter af en håndboldkamp, er det svært at vinde den. Det måtte GOG's Tele2 Liga-herrer sande, da holdet var på besøg i Frederiksberg Opvisningshal hos FCK Håndbold. Hjemmeholdet vandt den jævnbyrdige kamp med 28-23.

Efter en lige første halvleg trak gæsterne fra Fyn godt nok en smule fra hjemmeholdet og førte indtil et kvarter før tid konstant med tre mål. Så blev GOG-forsvaret imidlertid svækket, da Peter Svensson fik sin tredje udvisning og blev diskvalificeret. Det udnyttede FCK til at kæmpe sig tilbage i kampen, og med syv minutter igen var stillingen uafgjort 23-23.

To FCK-udvisninger lige efter hinanden gav en kæmpe fordel til GOG, der imidlertid slet ikke fik udnyttet overtallet, tværtimod. Københavnernes målmand Steinar Ege fik nemlig lukket de fynske skytter godt og grundigt ned og tillod ikke én eneste bold at passere.

Sejren sender FCK alene i spidsen for ligaen med 15 point for otte kampe.